BETALT INDHOLD

Pædagogjob

Pædagog

Pædagogisk personale til opholdssted: Vær med til at udvikle nyt tilbud for udsatte børn og unge

Med stærk pædagogisk faglighed vil Fonden SEMAI hjælpe udsatte børn og unge ind i et fællesskab, som skal skabe positive forandringer for deres liv både nu og i fremtiden. Lige nu søger Fonden SEMAI pædagogiske medarbejdere til en ny afdeling i Rørbæk, og der er mulighed for at være med til at præge afdelingen fra start.

Pædagogjob

”Vi har her i Rørbæk nogle fantastiske rammer for at skabe et opholdssted for socialt og psykisk udsatte børn og unge. Samtidig er vi en del af en solid socialpædagogisk virksomhed. Det betyder, at vi kommer til at skabe et stærkt fællesskab. Både for de børn og unge, der skal bo her, men også for personalet,” siger Morten Sigaard, der er afdelingsleder i Rørbæk.

Det nye tilbud, der ligger i nærheden af Hobro og Støvring, er en afdeling under servicelovens §66 og §52.

”Vi rummer virkelig mange forskellige børn og unge. Det er børn og unge mennesker, som både er selvskadende og/eller udadreagerende. Og det er børn og unge med problematikker som autisme og ADHD samt psykiatriske problematikker som skizofreni og personlighedsforstyrrelser,” siger Morten Sigaard og fortsætter:

”Det er børn og unge, der på forskellige måder er udfordret i livet. Børn, der har brug for en masse omsorg, og børn, der har brug for at finde ud af, at de er rigtig meget værd. Som medarbejdere skal vi se dem og være der for dem – også de stunder hvor de har det svært.  Derfor har vi brug for medarbejdere, der brænder lige så meget som mig selv for at arbejde med børn og unge.”

Kan gøre en stor forskel gennem pædagogik

Rammerne for det nye tilbud er ifølge Morten Sigaard helt unikke. Tilbuddet består af tre bygninger, hvor hovedbygningen rummer hoveddelen af lejlighederne samt en fælles spisesal og aktivitetsrum. Herudover er der ’glashuset’, som er en bygning, der minder om et enormt drivhus med plads til forskellige sansemotoriske og/eller sociale aktiviteter. Den sidste bygning er en gymnastiksal, hvor der kan blive mulighed for at udfylde sig fysisk.

”Her er virkelig gode muligheder for at skabe hjemlig hygge og så samtidig kunne etablere en lang række aktiviteter med fx sansemotoriske aktiviteter og kreative værksteder. Og så kan vi med gymnastiksalen sætte stor fokus på bevægelse. Vi tror på, at man kan skabe en masse succesoplevelser gennem kroppen, ligesom man gennem fysisk aktivitet får en større kropslig fornemmelse og på denne måde bedre kan mestre at regulere sig selv,” siger Morten Sigaard, der de kommende måneder skal rekruttere personalet til det nye tilbud.

”Vi bliver et stærkt fagligt fællesskab. Det, der samler os, er først og fremmest, at vi brænder for at gøre en forskel for de her børn og unge. Og så er det et menneskesyn, hvor vi virkelig tror på, at børn gør deres bedste. Man skal kunne rumme børnene uanset hvad. Men så bliver det også et sted, hvor man gennem sin pædagogik får mulighed for at gøre en enorm forskel for de her børn,” siger Morten Sigaard, der også fremhæver Fonden SEMAI som en både spændende og fagligt udviklende arbejdsplads.

Skaber plads til alle

”Fonden SEMAI er en spændende virksomhed at være en del af. Det er en virksomhed i vækst og en virksomhed, der erpræget af en iværksætterånd og en vilje til hele tiden at gøre det bedre. Vores vision er, at “Vi skaber plads til alle, i meningsfulde fællesskaber”. Derfor har vi hele tiden fokus på, hvordan vi får mulighed for at hjælpe endnu flere børn, unge og voksne,” siger Morten Sigaard.

Afdelingen i Rørbæk er således en af de seneste udvidelser hos Fonden SEMAI, og Morten Sigaard glæder sig til, at bygningerne bliver fulde af liv.

”De kommende måneder skal vi ansatte personalet, så interesserede skal holde øje med vores hjemmeside eller følge min profil på LinkedIn. Hvis man har spørgsmål, er man også altid velkommen til at kontakte mig,” slutter Morten Sigaard.

Fakta om stillingen

Kontakt Morten Sigaard på mortens@SEMAI.dk

Se mere om Fonden SEMAI på www.SEMAI.dk

Arbejdsstedet er Rørbæk i nærheden af Hobro og Støvring

Arbejdsopgaver

Du har viden om og/eller lyst til at arbejde med KRAP.

Du har særlig interesse for at gennemføre aktiviteter med de unge, både fysiske og kreativt.

Du skal være en nærværende rollemodel og have lyst til at arbejde mentaliserende for at være den bedste støtte, når de unge har det svært.

Du sætter grænser i en balance mellem at bruge sig selv professionelt, personligt og privat.

Du har lyst til at få oplæring i de faglige udfordringer, som udfolder sig i hverdagen med de unge.

Du vil gerne deltage i længerevarende kurser såsom KRAP eller specifikke vidensområder.

Om arbejdsstedet

Fonden SEMAI er en veldrevet virksomhed på over 250 engagerede medarbejdere, hvor værdierne er høj faglighed, ordentlighed, fleksibilitet, professionalisme, fællesskab og udvikling. Vi er en professionel arbejdsplads, som målrettet og kontinuerligt arbejder med at forbedre og styrke vores tilbud samt fokus på et godt arbejdsmiljø.

Andre jobs