Afsnit: 3

3. Hvordan sætter forældrebestyrelsen retningen for forældresamarbejdet – med Kirsten Birk Lassen

Hvordan kan forældrebestyrelsen være en aktiv part i at skabe et forældresamarbejde, hvor det handler om et fællesskab mellem skole eller dagtilbud og så børn og forældre?

Det tager vi fat på i dette tredje afsnit af miniserien om netop, hvad forældresamarbejdet i skole og dagtilbud kan. Og hvordan man i skole og dagtilbud kan arbejde med det.

Til at fortælle mere om det har vi igen Kirsten Birk Lassen, der er foredragsholder og konsulent, hvor hun hjælper skoler og dagtilbud med at understøtte forældreinvolvering og bestyrelsesarbejdet. Og så er hun forfatter til flere bøger om emnet, blandt andet en om skolebestyrelsen.

Ifølge Kirsten Birk Lassen, så har forældrebestyrelsen en helt afgørende rolle i at sætte rammerne for samarbejdet. Og i at definere det forældresyn, som samarbejdet tager udgangspunkt i.

I programmet fortæller hun om forældrebestyrelsens rolle i at definere og udbrede et forældresyn i dagtilbuddet eller på skolen, og hvordan samarbejdet med forældre skal bygge på tanken om et fællesskab og samarbejde mere end information og arrangementer.

Du kan også læse artiklen: Der er brug for et nyt forældresyn, hvor det handler om fællesskab mellem forældre, børn og skole

Medvirkende

Kirsten Birk Lassen

Tilrettelæggelse

Niels Svanborg

Musik

Johannes Elslo

Grafik

Sille Jensen

Følg Socialt Indblik

Medvirkende

Kirsten Birk Lassen

Musik

Johannes Elslo

Grafik

Sille Jensen

Tilrettelæggelse

Niels Svanborg

Lyt til Socialt Indblik