Privatlivspolitik

Denne privatlivspolitik beskriver vores politikker og procedurer for indsamling, brug og videregivelse af dine personlige oplysninger, når du bruger vores hjemmeside og/eller tegner et medlemsskab hos os, samt oplyser dig om dine rettigheder i forbindelse hermed. Ved at bruge hjemmesiden og/eller tegne medlemsskab accepterer du indsamling og brug af oplysninger i overensstemmelse med denne privatlivspolitik.

Ejerskab

Socialt Indblik ApS
Krausesvej 3
2100 København Ø
CVR 43268988

+45 25 15 90 12
niels@socialtindblik.dk

Hvilke data indsamles

Formularer

Når du indsender en formular på hjemmesiden kan du blive bedt om at oplyse visse personligt identificerbare oplysninger, der kan bruges til at kontakte eller identificere dig. Personligt identificerbare oplysninger kan omfatte, men er ikke begrænset til:

  • Email-adresse
  • Fornavn og efternavn
  • Telefonnummer
  • Brugsdata*

*Brugsdata indsamles automatisk ved indsendelse af formularer på hjemmesiden, og kan omfatte oplysninger såsom din enheds IP-adresse, browsertype, browserversion, tidspunkt og dato, og andre diagnostiske data.

Cookies

Hjemmesiden bruger cookies. Du finder vores fulde cookiedeklaration her.

Hvor længe opbevares dine personlige data

Vi opbevarer kun dine personlige data så længe det er nødvendigt for at opfylde de formål, der er beskrevet i denne privatlivspolitik. Herudover opbevarer og bruger vi dine personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt for at overholde vores juridiske forpligtelser (for eksempel hvis vi er forpligtet til at opbevare dine data for at overholde gældende love), løse tvister og håndhæve vores juridiske aftaler og politikker.

Sikkerhed

Vi passer på dine personlige data, men gør opmærksom på, at ingen metode til transmission via internettet eller metode til elektronisk lagring er 100% sikker. Mens vi stræber efter at bruge kommercielt acceptable midler til at beskytte dine personlige data, kan vi ikke garantere deres absolutte sikkerhed.

Tjenesteudbydere med adgang til dine personlige data

Nogle af de tjenesteudbydere, vi bruger, har muligvis adgang til dine personlige data. Disse tredjepartsleverandører indsamler, gemmer, bruger, behandler og overfører oplysninger om din aktivitet på hjemmesiden i overensstemmelse med deres egne fortrolighedspolitikker.

Nyhedsbrev

Vi har et nyhedsbrev, som det er frivilligt at tilmelde sig, og som du altid kan framelde dig igen.

Vi vil kun sende dig mails, hvis du har givet dit aktive samtykke til dette. Samtykket gives, når du indsender nyhedsbrevs-formularen på vores hjemmeside, idet du kun kan indsende formularen ved at acceptere vores behandling af dine persondata.

Som medlem bliver du automatisk tilmeldt nyhedsbrev for medlemmerne, så vi kan sende dig information om events for medlemmer, samt anden relevant information i forbindelse med dit medlemskab.

Vores hjemmel til at behandle dine personoplysninger (dvs. navn og mailadresse) i forbindelse hermed er databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1 litra a.

Vi vil behandle dine personoplysninger, så længe du stadig er tilmeldt nyhedsbrevet. Ved afmeldelse af nyhedsbrevet, stopper vi med at sende dette til dig.

Bogføring

Vi skal gemme alle regnskabsbilag jf. bogføringsloven. Det betyder, at vi gemmer fakturaer og lignende bilag til brug for regnskabsføring. Heraf kan der fremgå almindelige personoplysninger som navn, adresse, ydelsesbeskrivelse.

Vores hjemmel til at behandle personoplysninger til bogføringen er databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1 litra c.

Vi opbevarer disse oplysninger i minimum 5 år efter at indeværende regnskabsår er afsluttet.

Dine rettigheder

Vi forpligter os til at respektere fortroligheden af ​​dine personlige data og garanterer, at du kan udøve dine rettigheder. Hvis du er inden for EU har du i henhold til denne privatlivspolitik ret til at:

Få adgang til, opdatere eller slette de oplysninger, vi har om dig. Ønsker du dette, skal du kontakte os på niels@socialtindblik.dk

Trække dit samtykke tilbage. Ønsker du dette, skal du kontakte os på niels@socialtindblik.dk

Klage til Datatilsynet over vores indsamling og brug af dine personlige data. Læs her for mere information.

Links til andre websteder

Hjemmesiden kan indeholde links til andre websteder, der ikke drives af os. Hvis du klikker på et tredjepartslink, bliver du sendt videre til tredjepartens websted. Vi har ingen kontrol over og påtager os intet ansvar for indholdet, privatlivets fred, politikker eller praksis på tredjeparts websteder eller tjenester.

Indlejret indhold fra andre websteder

Artikler på dette websted kan indeholde indlejret indhold (f.eks. videoer, billeder, artikler osv.). Indlejret indhold fra andre websteder opfører sig på nøjagtig samme måde, som hvis den besøgende har besøgt det andet websted. Disse websteder indsamler måske data om dig, bruger cookies, indlejrer ekstra tredjeparts sporing, og overvåger din interaktion med dette indlejrede indhold, heriblandt at spore din interaktion med indlejret indhold, hvis du har en konto og en logget ind på det websted. Vi har ingen kontrol over og påtager os intet ansvar for indholdet, privatlivets fred, politikker eller praksis på tredjeparts websteder eller tjenester.

Ændringer i denne privatlivspolitik

Vi opdaterer muligvis denne privatlivspolitik fra tid til anden. Ændringen træder i kraft når den er offentliggjort på denne side. Hvis ændringen har direkte betydning for dine personlige data, vil du bliver underrettet pr. mail om denne ændring.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål til denne privatlivspolitik, er du velkommen til at kontakte os på niels@socialtindblik.dk

Cookiedeklaration