Om
Socialt Indblik

Socialt Indblik er et nyt digitalt medie for alle, der interesserer sig for indsatsen for socialt og psykisk sårbare børn, unge og voksne.

Socialt Indblik vil lave journalistik, der har plads til nuancer og kompleksitet. Vi vil sætte spot på de mange historier, som ikke bliver fortalt, når det handler om de mest udsatte mennesker i samfundet.

Vi vil ikke bare skrive om socialt og psykisk udsatte. Vi vil også lave journalistik sammen med udsatte grupper i samfundet. Vi vil derfor åbne vores redaktionelle processer og inddrage andre i både vores idéudvikling og vores produktion.

Vores journalistik udkommer som artikler, podcasts og visuelle fortællinger. Vi udkommer ugentligt med nyhedsbrevet Indblik, der indeholder vores egne produktioner og med nyhedsbrevet Overblik, der giver et ugentligt overblik over, hvad der rører sig i socialsektoren.

Socialt Indblik bliver produceret af en fast journalistgruppe samt grafiker, analytiker og eksperter i digital kommunikation. Socialt Indblik har fået etableringstilskud fra Innovationspuljen under Mediestøtten. Herudover er vi finansieret af egne investeringer, annoncer og medlemsskaber (kommer snart).

Mød redaktionen her.