Afsnit: 2

Jeg har betalt prisen for en hård barndom – og jeg frygter mine børn vil gøre det samme

”Jeg har betalt den ultimative pris for min dårlige opvækst. At jeg ikke har haft mine børn hjemme. Og at jeg ikke har haft det liv, som jeg ønskede mig. Og jeg frygter at mine børn betaler samme pris for deres opvækst.”

Sådan fortæller Michael i andet afsnit af Kasseret? Anbragte børns forældre fortæller.

Michael bliver som 23-årig far til en datter. Moderen er 18 år, og hun er anbragt, da hun bliver gravid. Efter fødslen bor de med deres datter i en plejefamilie, og efter kort tid beslutter kommunen at tvangsanbringe datteren.

De næste mange år bliver en kamp for at bevare forbindelsen til datteren. Og da Michael senere får to børn mere, gentager historien sig.

Michael mener selv, at han med den rette hjælp kunne have været et andet og bedre sted i livet. Men hans opvækst har altid stået i vejen for det liv, han har ønsket sig.

Tilrettelæggelse

Niels Svanborg

Musik

Johannes Elslo

Grafik

Sille Jensen

Følg Socialt Indblik

Musik

Johannes Elslo

Grafik

Sille Jensen

Tilrettelæggelse

Niels Svanborg

Lyt til Socialt Indblik