Vi er eksperter i kommunikation til socialsektoren 

Social Produktion er vores produktionsselskab. Vi producerer indhold i form af artikler, podcast, video og publikationer for virksomheder og organisationer inden for socialområdet.  

Vi er en del af Socialt Indblik, som er et uafhængigt medie for socialområdet. Det betyder, vi kender socialområdet, vi kender målgrupperne, og vi ved, hvordan vi når dem.  

Vores eksterne produktion er ikke en del af vores redaktionelle indhold hos Socialt Indblik, men kan publiceres som sponsoreret indhold i vores kanaler.  Ring eller skriv til redaktør og direktør Niels Svanborg på tlf. 2515 9012 eller niels@socialtindblik.dk

Artikler 

Vi producerer artikler til jeres egen hjemmeside eller sponsorerede artikler på Socialt Indblik. Artikler, der er med til at skabe interesse for jeres sociale medier, og som fortæller om jer og formidler jeres budskaber. 

Hjemmeside

Vi kan hjælpe jer med at udvikle enten jeres eksisterende hjemmeside eller en helt ny hjemmeside. 

Video 

Video er effektivt på sociale medier og jeres hjemmeside. Vi kan hjælpe jer med at producere videoindhold, der virker på jeres platforme. 

Drift af sociale medier

Vi drifter jeres sociale medier efter en aftale om, hvilken målgruppe I vil nå, og hvilke budskaber I vil ud med.

Brug podcast til at nå jeres målgruppe

Med podcasts har du din målgruppe helt tæt på dig uge efter uge.

I Socialt Indblik har vi erfaring med at producere podcasts, der når målgrupper inden for socialområdet.

  • Vi har både de tekniske og journalistiske kompetencer
  • Vi kender socialområdet indgående
  • Vi kender målgrupperne

Vi tilbyder produktion af både kortere og længere podcastserier. Og vi kan hjælpe med, at jeres podcastserie når målgruppen.

Samarbejdet kan variere fra at være en sponsoreret podcast, som vi udgiver med jer som partner. Eller en produktion, som vi producerer for jer, og som I selv står som udgivere af.

Uanset hvilket form, I vælger, kan vi hjælpe med eksponeringen af podcasten, så den når jeres målgruppe og gør en forskel.

Kontakt direktør og redaktør Niels Svanborg for en uforpligtende samtale om, hvordan vi kan hjælpe jer.

Ring på 2515 9012 eller skriv til niels@socialtindblik.dk